Hvor å fastsette Squeaky tregulv

August 28

Mange boliger oppleve noen bosetting, eller i gulvet tørker ut og krymper noen tid etter installasjon, begge betingelsene fører til samme støyende problem - squeaky etasjer. Disse tåler trykket kan vanligvis spores til en slags bevegelse i skjøtene mellom ark av sub gulv eller friksjon støy i not og fjær gulv. Heldigvis er det noen effektive metoder for å løse et pipende tregulv.

Instruksjoner

•Fix tåler trykket som du har ingen mulighet til å få under huset nå gulv ved hjelp av pulverisert grafitt i sømmene på gulvet. Søke generøse mengder av grafitt pulver over sømmene forårsaker de tåler trykket, og deretter dekke området med noen filler. Gå frem og tilbake og alle rundt på filler, og dermed fungerer grafitt i sømmene. Gjenta et par ganger om nødvendig. Rydde opp det som er igjen med et vakuum og en fuktig klut.

•Nail gulvet ned hvis det er en masse bevegelse i det (for eksempel du kan se det). Pilot borehull i der det er knirkende, ikke nærmere enn 1/2 tommers kanten å unngå å treffe delen not og fjær. Pilot hullene skal gjennom gulvet, men ikke inn i subflooring. Deretter spiker ned gjennom gulvet med 6d eller 8d spiral gulv negler. Bruke spiker for å få neglen under overflaten av gulvet, og deretter fylle det med farget voks tre sparkel som samsvarer med gulvet.

•Bruk kjøre hodet (ikke Phillips head) skruer og smøre tråder med såpe eller voks for ekstra holdekraft hvor du finner at negler ikke gjør jobben. Pilot borehull før og avslutt med filler akkurat som du gjorde i trinn 2.

•Gå under gulvet i kjelleren eller gjennomgangen plass, hvis mulig, å gjøre reparasjoner. Har en hjelper gå på gulvet mens du lytter, og pinpoint hvor squeak(s) kommer fra. Dekke en tre shim med noen snekker er lim, og tapp den inn i gapet mellom bjelke og subfloor på plass du har funnet. Legge til en 1 1/4-tommers gips skruen på skrå opp gjennom bjelke og shim og subfloor ekstra hold.