Hvor å fastsette Squeaky gulvbord

December 1

Squeaky gulvplanker gjøre sin tilstedeværelse kjent når du går på dem. Du må gå, se og Lytt nøye for å finne den nøyaktige plasseringen. Hvis du får tilgang til undersiden av gulvet, kan du prøve å reparere PIP usynlig fra nedenfor. Hvis det er et ferdig tak under gulvet, kan det hende du kan fikse PIP ovenfra og skjule reparasjon med tre sparkel.

Instruksjoner

Hvis du har tilgang etasje nedenfra

•Sett på Øyevern å holde støv ut av øynene, og stå nede mens du spør noen gå på gulvet ovenfor. Lytte til pip. Når det skjer, se å se om hevet styrene er bøye litt ned mot gulvet bjelkene når den andre personen går på dem.

•Mark der styrene er hevet fra gulv bjelkene med kritt eller blyant.

•Spread carpenter's fest på en tynn tre grus eller shim og trykk det mellom gulvet bjelke og gulvplankene med en hammer. Velg en shim som er tynne nok så det bare fyller gapet men ikke heve gulvplankene.

Hvis du må arbeide ovenfra

•Fjern alle området tepper og gå over nakne gulvplankene til du finner den nøyaktige plasseringen av PIP. Se etter ett eller flere gulvplankene som trykke ned litt og knirker når du går på dem.

•Bruk en stud finder, finne hvor de gulvplankene krysse gulvet bjelkene.

•Drill pilothull for en skrue gjennom gulvbordet og inn i bjelke. Forstørre hullet på toppen med en bit som er like stor som diameteren på skruehodet, så du kan synke leder av skruen 1/8 tomme under overflaten av gulvbordet. Bore et lignende hull i gulvbjelker hvor du finner et hevet bord som tåler trykket.

•Skru flat skruene i hullene mens noen står på gulvplankene, så skruene hold gulvplankene tett. Bruk 2 1/2-tommers skruer, eller de som er lang nok å gå tomme i bjelke nedenfor, avhengig av hvor tykk gulv er.

•Bruk en sparkel, fylle hullene over hodene til skruene med tre sparkel. Velg putty som er farget nær fargen på gulvet. Med knapt fuktig klut eller papirhåndkle, tørke av overflødig før det tørker. Hvis du foretrekker, sand området rundt reparasjon, og avslutt den å matche resten av gulvet.

Tips og advarsler

  • Hvis du merker en sprakk eller svekket gulvet bjelke når undersøke gulvet nedenfor, en shim vil ikke nødvendigvis fikse pip, siden den gulvet bjelke selv kan flytte hver gang noen går på gulvet. Må du styrke gulvet bjelke ved å feste en søster bjelke sammen med den eller legge til et innlegg for å forsterke.
  • Hvis du undersøke gulvet nedenfor og ikke merke noen gapet mellom gulvet og toppen av en etasje bjelke, kontrollere overflaten på gulvet ovenfra og se etter en personlige gulvbordet som er hevet og knirkende mot sin neste når du går på den. Fikse det ved å skru den ned som beskrevet.
  • Erstatning negler for skruer spikrer to hver bjelke i vinkel og synker hodet med en spiker punch.