Hvor å fastsette Squeaky døren knott

April 12

Squeaky døren knott kan være helt frustrerende hvis det ikke er raskt utbedres. Den beste måten å fikse squeaky døren knott er vanligvis den enkleste og mest åpenbare: smøre det. WD-40 eller andre gjennomtrengende oljer er et perfekt verktøy for dette fordi de kommer i bokser for direkte en fin strøm av olje direkte til den fornærmende delen av døren knott mekanismen.

Instruksjoner

•Wiggle platen hvor døren knott møter døren for å se om det er løs. Hvis det er, bruk en skrutrekker til å stramme skruene til knotten plate sitter jevnt mot overflaten av døren.

•Start døren knott fra begge sider av døren for å avgjøre om det fortsatt tåler trykket, og hvis så, på hvilken side (det kan være en eller begge).

•Apply en tynn strøm av WD-40 eller en annen gjennomtrengende olje til sømmen der faktiske knotten du grep for å åpne døren svinger i en plate montert til døren. Det ideelle verktøyet for dette er en gjennomtrengende olje kan med en tynn halm dyse knyttet til direkte olje.

•Start døren knott og tilbake raskt å distribuere WD-40 i mekanismen. Hvis knotten fortsatt tåler trykket, bruke WD-40 rundt åpningen der bolt eller halv-bolt stikker fra dørens kant. Arbeid på bryteren og tilbake igjen la for å distribuere olje, så det sitte i ca fem minutter.

•Se om PIP igjen og bruke flere WD-40 etter behov.