Hvor å fastsette Split taket sperrene

June 9

Hvor å fastsette Split taket sperrene

Split taket sperrene kan være resultatet av en overdreven snø belastning, et tre som faller på taket eller en iboende feil i skogen. Delinger rettes så snart som mulig slik at de ikke føre til sagging tak. Fordi de fleste sperrene er skjult i loft, kan du konsentrere deg om en sterk, fast løsning uten å bekymre deg for mye om gjør det vakkert.

Instruksjoner

•Jack på rafter opp til den opprinnelige plasseringen hvis det er sagging. Gjør dette ved å plassere en jack innlegg på gulvet under det rafter, plasserer toppen av jack innlegget mot bunnen mot rafter og skru skruen på jack innlegget å tvinge det oppover. Hvis sperrene på hver side av splitten rafter er i god stand, bør ikke det være for vanskelig å presse den oppover.

•Spread konstruksjon lim på to stykker av 2-av-6 trelast som er minst 3 fot lang.

•Plasser en 2-av-6 på hver side av splitten rafter slik at rafter er klemt av to 2-av-6s, bygging limet presses mot sidene av sperrene og delingen er sentrert langs de to delene. Klemme de to delene i denne posisjonen med en klemme i hver ende.

•Stasjon 4-tommen-lang skruer inn 2-av-6s slik at hver skrue går gjennom en 2-av-6, gjennom rafter og i de andre 2-av-6. Dette gjør i begge retninger, kjører gjennom ansiktene til begge 2-av-6s. Flere skruene du bruker, jo sterkere reparere blir.

•Fjern klemmer og jack innlegg.