Hvor å fastsette Spider Mites på Ficus trær

December 31

Hvor å fastsette Spider Mites på Ficus trær

En populær houseplant, ficus treet (Ficus benjamina) kan også trives utendørs i US Department of Agriculture soner 9 og over. Det kan nå en høyde på opptil 100 føtter i sitt opprinnelige habitat. Når dyrket som en houseplant, det har en solfylt beliggenhet og krever lite omsorg. Treet er utsatt for spider mites når holdt som en houseplant. Små, åtte-legged insekter nyte suger saft av ficus. Treets blader kan begynne å slå bronse og slipp under en tung infestation. En fin webbing kan pryder blader av planten. Venstre ubehandlet lider ficus gradvis nedgang og mulig død.

Instruksjoner

•Mix 1/2 tsp. av oppvaskmiddel med en quart av varmt vann, ifølge University of Minnesota. Dyppe en bomullsdott i løsningen og presse fjerne overdreven fuktighet og såpe.

•Tørk oversiden og under side av ficus blader med den fuktige bomullsdott. Som hver bomullsdott blir misfarget med liten edderkopp mite likene, kaste det bomullsdott og rengjøre bladene med en ny. Gjenta bladet rengjøring alle tre dager.

•Spray ficus treet ned med en kraftig spray av vann og en insecticidal såpe som inneholder kalium fettsyrer hvis edderkopp mite infestation er alvorlig. Plasser ficus i dusjen og angi vannet til en lunken temperatur. La vannet forsiktig spray treet. Treet kan også tatt utenfor på varme dager og spylt av med en hageslange. Gjenta prosessen hver uke til spider mites er under kontroll.

•Apply et insektmiddel for ficus treet hvis tørke, vask og hosing spider mites bort får ikke tilstrekkelig kontroll av insekt infestation. Bruk et insektmiddel som inneholder bifenthrin for best resultat. Bruke ifølge insektmiddel i henhold til instruksjonene på etiketten.