Hvor å fastsette romerske nyanser

December 22

Romerske nyanser er enkel og attraktiv nyanser som trekker opp fra et ledningen montert på siden av nyanser. Disse nyanser er generelt lett å reparere. Ofte kan de bli skadet når en person forsøker å trekke på skyggen i stedet for å bruke ledningen. Dette kan rive av eller bryte ledningene. Denne typen reparasjon er ganske enkel og lett innenfor evner av de fleste som kan bruke nål og tråd for enkel bøtte.

Instruksjoner

•Fjern romerske skygge fra vinduet. Uncoil ledningen, som skal være pakket over en klamp til side i vinduet. Løsne eller unclip tre batten eller hodet stykket. Kommersielle topptekst bør unclip fra hakeparenteser hvis du trekke den ned og i vinduet.

•Plasser romerske skyggen med skjermsiden ned på et stort bord. Hvis ledningene er innfløkt, løse alle ledningene nederst på skyggen og deretter untangle dem. Dette betyr vanligvis en ledningen er skadet eller ødelagt. Omplasser ledningene slik at hver ledningen er loddrett fra toppen av blinde til bunnen. Kjøpe en romersk skyggen reparasjonssett med deler slik at du får reparasjon. Disse er tilgjengelig på de fleste stoff butikker.

•Examine hver seksjon eller vannrett fold. Fold området bør ha et bånd eller en lomme som huser en dowel. Denne plugg har looper koblet. Ledningene går loddrett gjennom disse loopene å trekke skyggen opp og ned. Hvis en løkke mangler eller hvis stoffet er revet, hånd-sy stoffet å reparere revet delen. Legge til en løkke hvis den mangler. Bytt ut eventuelle ødelagte plugger.

•Sett hver ledningen på laveste sløyfen med en knute. Ledningen bør gå oppover gjennom hver bue vertikalt over Start loop fra bunn til topp før den når skruen eye eller loop i hodet. Erstatt alle ødelagte ledninger og retie noen snorer måtte du gre. Løft skyggen av hodet og trekk på drift ledningen å se hvis dens funksjoner forskriftsmessig.

•Legg en ny ledning kondensator og acorn hvis du erstatter en ledning. Trimme nye ledningen for å matche lengden på de eksisterende ledningene og vind disse til kondensatoren. Eikenøtt er knyttet til enkelt operativsystem ledningen. Det er som en plast kopp som dekker knuten. Rehang din skygge.