Hvor å fastsette revet tak Shingles

September 5

Opp til asfalt Helvetesild på taket er lett installasjon med eksepsjonell impregnering som kommer med riktig installasjon. Ulempen er at vind, tre lemmer og mange andre objekter kan skade helvetesild. Reparere en revet singel på taket er en enkel sak å fjerne den skadede singel eller Helvetesild og erstatte dem. Grunnleggende verktøy, inkludert en snuse bar, hammer og verktøyet kniv, er alt du trenger å utføre en skikkelig reparasjon.

Instruksjoner

•Løft opp nedre kant av singel over skadet eller revet singel.

•Pry opp negler med en snuse bar og trekke singel ut. Neglene er hamret på plass bare over svart tar linjen rett ovenfor den kjedelige grå kategorier. Fjerne hele singel.

•La en ny singel på plass som gjør at den nederste kanten av singel er med Helvetesild til venstre og høyre. Kuttet singel med verktøyet kniv til riktig størrelse hvis den opprinnelige singel var en delvis stykke.

•Hammer to negler per fane like over svart tar linjen på nye singel. Holde opp nedre kant av singel over utskifting en. Ikke hammer direkte på den øvre singel å unngå å skade den.

Tips og advarsler

  • Liten tårer eller hull kan oppdateres uten å erstatte singel ved hjelp av taktekking sement. Påfør sement med en enkel sparkel direkte i sprekk eller hull.