Hvor å fastsette Pipe Sag med vibrasjon

March 1

Hvor å fastsette Pipe Sag med vibrasjon

Komme ditt under house Rørleggertjenester rett, sann og rock solid er ikke en fjern drøm. Plast drenere rørene må installeres så de vinkel ned med en hastighet på 1/4-tommers per fot, og dette må være konsekvent uten sag, til tross for vibrasjon forårsaket av flushing, motorisert enheter og menneskelig aktivitet. Vannrør installeres horisontalt og vertikalt men kan lide av sag-forårsaker materiale utmattelse på grunn av ventilen av sjokk hvis ikke støtte riktig. Dette er en metode for å kombinere stive standoffs og gummi sjokk isolasjon å løse sag og vibrasjon problemer.

Instruksjoner

•Measure avstanden fra toppen av røret til bunnen av en bjelke hvis kjører røret langs bjelke, eller bunnen av bjelkene 4 fot fra hverandre hvis kjører røret tvers. Hvis måle for et rør, for å gjøre røret vinkelen overholder bygge koden, skal avstanden være tomme lengre for hver fire føtter røret drops.

•Skjære stykker av PVC-rør å matche målinger og legge dem ned der du installerer dem.

•Bruk saks, kuttet slange 3 inches bred og uansett hvor lenge må det brytes rundt røret du behandler fire ganger. Vikle den rundt røret og sikre flyten med en stripe av svart tape.

•Skru ned en ende av plastrør kleshenger til bjelke over sentrum av rør flyten.

•Thread rør hengeren gjennom røret standoff og sted standoff direkte på røret i sentrum av der det er pakket.

•Pass stroppen under og rundt røret og tilbake gjennom standoff. Trekk stroppen stramme til den andre siden av bjelke og skru den ned. Gjenta med alle andre standoffs.

Tips og advarsler

  • For ekstra stivhet, fest 45-graders standoffs mellom røret og den neste bjelke, i etasjen over bjelke eller veggen.