Hvor å fastsette overgrodd busker

May 28

Energisk beskjæring blir nødvendig når en busk har fått lov til å bli overgrodd. Utføre denne typen beskjæring i slutten av vinteren eller tidlig på våren måneder. Alvorlig beskjæring forårsaker kraftig vekst og sen-sommer beskjæring tillater ikke veksten nok tid til å bli kaldt hardføre, som skader busk. Når busk har blitt beskåret til riktig størrelse, utføre rutinemessige beskjæring en eller to ganger i året når som helst. Før du begynner beskjæring, forskning din busk å se hvis den tåler rensking tilbake til nakne grener.

Instruksjoner

•Skjære alle døde grenene av busk med en beskjæring så. Merk omtrent halvparten av busks grener og bruk så for å avskjære dem på bakkenivå. Fokusere mesteparten av fjerning på greiner i busks center.

•Fjern store grener med metoden tre-kutt. Gjør det første kuttet to til tre inches unna grenen er base på undersiden. Kuttet halvveis gjennom grenen. Flytte en til to flere inches fra den grenen base og gjøre et kutt grenen. Det første kuttet lar gren å falle uten å rive. Fjerne overs stump med et kutt nær den grenen base hele veien gjennom grenen.

•Prune de gjenværende hopper tilbake til en ønskelig høyde. Mål å følge den busken formen mens du beskjære. Forskning din busk hvis sin naturlige form ikke er.

•Se for ny, kraftig vekst å begynne. Fortsette å sviske av denne veksten å opprettholde din shrub ny størrelse og form.