Hvor å fastsette mindre slitasje på sofaer

November 22

Hvor å fastsette mindre slitasje på sofaer

Etter flere år med TV ser og barn hoppe en sofa, viser særlig en som er laget av Lær, tegn på slitasje. Et skinn reparasjonssett, tilgjengelig på avdeling og skoen butikker, inneholder verktøyene nødvendig å fikse Sofaens slitt området. Reparere en litt slitt skinnsofa omfatter også gjenopprette det berørte området coloring og gjør det blandes med omkringliggende overflaten.

Instruksjoner

•Rengjør det berørte området med en fuktig klut med såpevann. Tørke ned området med klut for å fjerne skitt, smuss eller oljer fra Skinns overflate. Fjerne fuktighet fra skinn med en tørr klut.

•Roughen det berørte området med fine-korns slipepapir. Ideen er å fjerne topp belegget av Lær uten å forårsake ytterligere skade. Dette gjør reparasjon produktene og protectant å sive i skinn, gjenopprette utseendet.

•Dekk det berørte området med skinn filler. Filler fjerner mindre skade skinn. Tørk bort eventuelle overskytende filler med en fuktig bomullspinne og la den satt i en time. Hvis slitasje er mindre og krever ikke noen skinn filler, gå til neste trinn.

•Soak en bomullsdott med skinn protectant. Jobbe i skinn protectant i de berørte og omegn å skape en sømløs finish.