Hvor å fastsette løs trapp rekkverk

October 5

Hvor å fastsette løs trapp rekkverk

En løs eller vaklende trapp rekkverk eller rekkverk kan ikke stå opp til vekten det er ment å støtte, serverer en sikkerhetsrisiko som krever umiddelbar oppmerksomhet. Selv om prosessen synes vanskelig, kan du reparere en løs rekkverk selv i stedet for å søke profesjonell hjelp. Rekkverket typisk består av tre skinner knyttet til parentes montert på veggen langs en trapp. Spar tid under reparasjonsprosessen, inspisere fugene mellom veggen, er braketter og rekkverk på forhånd slik at du vet hvilke deler løs.

Instruksjoner

•Stram braketten skruer med en skrutrekker. Slå hver skrue med klokken for å feste braketten på veggen, starter på toppen av trappen og jobbe deg til nederste braketten.

•Bytt strippet skruer med nye. Slå den stripped skruen mot klokken for å løsne og fjerne den fra braketten. Sett i skadede skruen med en matchende, strammet med en skrutrekker til å hindre skade på hodet.

•Kontroller hver braketten langs trappen for skade. Se etter ødelagte eller bøyde braketter og de med manglende skruer. Fjern de brakett skruene ved å vri dem mot klokken. Forstå braketten og trekk det forsiktig fra rekkverket.

•Plasser erstatning braketten mot veggen, bruker tidligere braketten hullene som en guide. Kjøre skruer gjennom hullene i braketten og gjennom veggen. Hvis omfattende veggen skade hindrer deg i å installere braketten over det opprinnelige stedet, finne en vegg stud nær tidligere stud bruke en stud finder.

•Still braketten over stud og mark stedene for skruen hull over muren og undersiden rekkverket. Bore 1/8-tommers pilothull i stud i veggen. Også bore 1/16-tommers hull inn undersiden av jernbane, 1/4-tommers dyp.

•Plasser braketten på plass og fest den bruker skruene. Men for betong eller murstein vegger, bruk konkret ankeret.

•Ta utgangspunkt trim eller molding fra bunnen av en løs newel med en snuse bar. Newels holder rekkverket på siden av trappen uten en vegg. Fjerne neglene fra trim med tang. Sette disse side på nytt. Finn monteringsbrakettene, vanligvis på hver side av newel. Stramme skruene som kjører i gulvet og på siden av newel innlegget så de feste den trygt. Fjerne strippet skruer fra parentesene og erstatte med lengre skruer. Erstatt molding rundt foten og erstatte neglene for å sikre den til tråden.