Hvor å fastsette loftet trapp Springs

March 28

Mange loftet trapper er av folding variasjon. Disse kompakte trapper trekke inn i taket når den ikke er i bruk og spare verdifull plass. Kilder vanligvis levere spenningen for loftet trappen, og bistå i å sammenleggbar prosessen. Attic trapp kilder kan bryte eller blir frakoblet fra deres ankerpunkt over tid. For å reparere loftet springs er enten å erstatte dem eller koble dem til våren mekanismen. For å reparere eller erstatte din loftet trapp springs, trenger du noen grunnleggende verktøy og en forsiktig tilnærming.

Instruksjoner

•Åpne trappen og klatre opp til loftet. Har noen lukke loftet trappen og bruke en 2-ganger-4 tommers stud å kile eller holde trappen i lukket posisjon som du arbeider med det ovenfra.

•Locate installasjonssøylen på ytterkanten av trapp rammen. Installasjonssøylen skal finnes noen inches forbi sving fjellet, på siden våren mekanismen. Bruk din fastnøkkel til å løsne og fjerne låsemutteren.

•Release metall armen av stigen mekanisme, og svinge det mot våren på den andre siden av swivel mount. Våren skal nå ha nok slakk utgivelse i begge ender og erstatte våren. Hvis du bør bare koble en eksisterende våren, slakk forutsatt være nok til å trekke våren tilbake til sin festepunkter på hjørnet av trapp i den ene enden, og i vår hullet i metall svinge armen på den andre.

•Bruk et kubein eller store flatskjerm-leder skrujern til å snuse våren i posisjon hvis litt strekker kreves. Fest en ende av våren til hjørnet ankeret, og bruke din Lirk bar for å manøvrere den andre enden av våren langt nok mot sporet på metall sving arm at du kan skyve det på plass.

•Gå metall sving arm tilbake til sin opprinnelige posisjon på motsatt side av swivel fjellet, og knytte bolten som holder den på plass med din skiftenøkkel. Teste loftet trappen ved åpning og lukking det flere ganger.

Tips og advarsler

  • Alltid fungere på din loftet rett når det i lukket posisjon. Når åpnet, trapp kildene er stram og viser mye spenning bearbeide trygt.
  • Være forsiktig når du arbeider med loftet kilder. Kildene er kraftig og slik kan forårsake alvorlige skader hvis sluppet ut eller fingrene er fanget i spoler. Alltid ha beskyttende øye briller og arbeid hansker.