Hvor å fastsette lekker kjøling linjer

October 3

Lekker kjølemediet er et vanlig problem som kan bli dyrt over tid hvis du må stadig fylle klimaanlegget med kjølevæske. Heldigvis mange lekkasje kommer fra en feil kuldemedium linje og de reparasjonene er vanligvis enkel nok til å gjøre selv med noen grunnleggende utstyr. Hvis lekk linjen er en fleksibel gummi, må den byttes direkte mens metall linjer kan loddes for å dekke opp lekkasjen.

Instruksjoner

•Drain systemet av kjølevæske bruker en kjølevæske reclaimer, som lagrer gass for deg og pumper det tilbake i systemet når reparasjonen er fullført. Følg alle instruksjonene på reclaimer å sikre trygg bruk.

•Trekk ut lekker linjen hvis det er en fleksibel gummi. Du vil kunne Skyv det ut av kontakten direkte eller du vil angre sele med en skiftenøkkel eller skrutrekker at slangen trekkes ut. Tørk av forbindelsene med en klut, erstatte på o-ringene på tilkoblinger og Plasser en ny slange over dem. Stram selen ned når du er ferdig. Hvis du har en metall linje, hoppe over dette trinnet og fortsetter til neste.

•Solder lekkasje linje med en høy temperatur lodding lommelykt og loddetinn med høy sølv innhold for en kobber linje. Først skrubbe linjen med stålull å fjerne all smuss siden det kan forstyrre liming prosessen med loddetinn. Når linjen er oppvarmet, gjelde loddetinn. Den raskt smelte over lekkasjen og da hardner som den kjøler, danner en tett forsegling.

•Restore kjølevæske i systemet med reclaimer når reparasjonen er fullført. Følg alle instruksjonene for å sikre riktig lading av systemet.

Tips og advarsler

  • Hvis kobber linjen smelter når du prøver å loddetinn det, legge en tykkere kobber ermet rundt skadet linjen og deretter loddetinn som å inneholde lekkasjen.
  • Bruk alltid og hansker når du arbeider med loddetinn å hindre skade. Fjern lettantennelige materialer fra området før fakkelen.