Hvor å fastsette lekker hjem radiatorer

September 29

Hvor å fastsette lekker hjem radiatorer

En lekker hjem radiator kan koste deg ekstra penger, både i strømregninger og skader til ditt hjem. Vannet er sirkulert gjennom radiatorer i et hjem varmesystem etter varmet opp av en kjele. Oppvarmet vann blir så pumpet gjennom rørene og inn i radiatorer, hvor det varmer luften i rommet. Det er en rekke punkter rundt en radiator der det kan muligens våren en lekkasje. Ta tid til å sjekke dine radiatorer over problemer og sparer deg fra høye strømregninger og unødvendig hjem reparasjoner.

Instruksjoner

•Start av sentrale kjelen på radiator systemet. De fleste kjeler vil ha en "On/Off" bryter tilknyttet sted kjelen.

•Løsne skruen bleed på lekker radiatoren med en radiator blø nøkkel eller standard fastnøkkel. Trekk til skruen ut av radiatoren. Pakk trådene på skruen med rørleggers tape. Skru inn skruen i radiatoren og stram.

Slå av vannforsyningen ventilen for radiatoren. Dette tar vanligvis form av knotter eller nøtter. Levering ventilen kan være skjult under plasthetten som først fjernes før du kan slå av ventilen.

•Plasser en bolle under radiatoren hoveddreneringsventilen. Dette er vanligvis plassert på innløpet side av radiatoren. Løsne ventilen og la vannet innsiden radiator renne i bollen.

•Løsne koplingen for uttak ventilen på motsatt side av radiatoren.

•Wrap koblingen tråder på begge sider med rørleggers tape. Koble koplingene og stramme med en skiftenøkkel.

Tips og advarsler

  • Tillate radiatorer og kjele omtrent en time for å kjøle seg ned før du begynner å arbeide med dem.