Hvor å fastsette lekker buede vinduer

October 17

Lekker buede vinduer er ikke en uvanlig problem. Den buede utformingen av windows betyr at blinkende ikke installeres vanligvis mellom vinduet og veggen ramme (som med et vanlig rektangel vindu) og bare caulk ble brukt til å gi værbestandig segl. Avhengig av klima din reparer som min bare i et år eller to før den må byttes. Recaulking ville fastsette det lekkende buede vinduer, den vanskeligste delen av jobben blir på en stige for å nå den.

Instruksjoner

•Climb til vinduet buet. Du kunne komme og arbeide på rammen rundt vinduet uten å måtte flytte ladder (Hvis du bruker en) for mye slik prøver å plukke en posisjon der du kan nå så mye av vinduet trygt som mulig.

•Skjære i gamle vinduet caulk med boksen kniv mens du holder bladet på kniven mot vinduskarmen. Skyv kniven i hele vinduskarmen, bruker det som en guide ved å holde en side av bladet presset til det. Du kutte segl caulk av rammen, som er hvorfor du ønsker å holde bladet mot rammen.

•Pry gamle reparer fra mellom buet vinduskarmen og huset.

•Skjære spissen av din tube silikon reparer. De fleste caulk våpen har runde hull i siden av håndtaket hvis du se mens du skyter, fungerer som en liten giljotinen. Stikke tuppen av røret i hullet og klem på avtrekkeren for å kutt den av. Så dytte et hull inni tuppen av tube caulk, bruker metall stang festet til caulk pistolen. For å gjøre så, poke bare det rett ned spissen og du vil føle det bryte gjennom. Laste inn røret i caulk pistolen ved å frigi baksiden og trekke push stangen så langt ut som mulig. Sett røret i pistolen og skyter flere ganger før slutten av push stangen er mot bunnen av røret.

•Recaulk vinduet buet. Starter på et gitt punkt i vinduskarmen, stikke tuppen av caulk inn avstanden mellom rammer. Og stadig holde pistolen på en 45 graders vinkel, skyter mens du flytter pistolen langs rammen. Ikke bekymre deg hvis det ikke ser bra ut nå, som hver gang du må hvile din caulk linje du overlapper begynnelsen og ender caulk det vil bli bra.

•Dra fingeren tips i 45-graders vinkel øverst i caulk forme den og glatt det på plass. Bruke fuktig fille rydde opp overflødig før det tørker.

Tips og advarsler

  • Hvis du må flytte ladder å reparer hele vinduet, fullføre området du arbeider i, inkludert former og glatte så du ikke trenger å komme tilbake til den.
  • Arbeide fra stiger er ekstremt farlig. Kontroller at ladder er i god stand, at føttene er stabile på bakken og er slik at det vil være på plass mot huset mens du er recaulking. Hvis mulig, har en hjelper holde bunnen av stigen mens du arbeider.