Hvor å fastsette lekk kjøkken og bad drenere rørene

May 21

Vann puddles i bunnen av kabinettet ditt vasken er et tegn finnes en lekkasje i avløpet rørene som krever umiddelbar reparasjon. Lekkasjer vil oppstå noen ganger hvor som helst langs sink drain pipe. Oftest lekkasjer forekommer koble poeng, selv om metallrør har en tendens mot rust overalt. Nøkkelen til å fikse en lekk kjøkken og bad dreneringsrør er å bestemme den nøyaktige plasseringen av lekkasjen. En lekkasje kan kreve en erstatning pipe, mens de fleste er bare et spørsmål om retightening tilkoblinger.

Instruksjoner

•Åpne vasken skap og tørke av drenere rørene med et håndkle. Tørr koblingspunktene spesielt som dette er hvor mest skjulte lekkasjer oppstå.

•Vri på kranen og skinne en lommelykt på rørene. Sjekk tilkoblinger for tegn av små vanndråper som vannet kjører gjennom rørene. Ser for liten pin hole lekkasjer langs sidene av drenere rørene, spesielt av du har metallrør. Når du identifisere kilden til lekkasjen, slå av kranen.

•Plasser en stor bøtte under området av lekkasjen. Hvis det er flere lekkasjer, plasser bøtte under P-trap vasken avløp rørene.

•Løsne oppkobling nøtter å sikre rørene sammen der lekkasjen med et par av slip-joint tang. Hvis en del av røret har en lekkasje langs, Fjern koble nøtter på begge ender av røret og fjerne røret helt.

•Purchase legge rør på en oppussing center om nødvendig. Ta den gamle delen med å få en erstatning som er samme lengde og samme materialet.

•La ny koble nøtter over endene av erstatning røret, hvis erstatter deler av røret. Fjern alle VVS tape fra trådene på slutten av røret der koble nøtter sikre. Pakk nye avløp tape rundt trådene i klokkens retning. Gjelde ikke rørleggerarbeid tape for PVC drenere rørene.

•Thread kobler nøtter på røret ender til nøtter er hånd-tett. Slå nøtter en annen to tredjedel slå med Tanga. Kjør vann fra kranen igjen, og observere avløp rør for lekkasje. Stram alle tilkoblinger som er nødvendig.

Tips og advarsler

  • Unngå dunk vasken avløp rørene ved lagring elementer under vasken. Støt føre vanligvis liten bevegelse i tilkoblinger som resulterer i en lekkasje.