Hvor å fastsette Kohler dusj lekker

June 10

Hvor å fastsette Kohler dusj lekker

Når dusjen er lekker, betyr det du har en slitt eller ødelagt del inne enkelt-håndtak Kohler kranen. For å fikse lekkasjen, kranen må tas fra hverandre og erstattet den defekte delen. Det er mange forskjellige stiler av Kohler dusj kraner. Uansett alder og modell av din lekk dusjbatteri, Kohler kraner fungerer på samme måte og arbeider deler er like. En variant av deler mellom eldre og nyere Kohler kraner vil ikke hindre muligheten til å gjøre reparasjonen.

Instruksjoner

•Shut av vannet ved hovedkranen ved vannforsyning på utsiden av huset. Slå kranen trykk i dusjen renne vann fra linjene og lindre vanntrykket.

•Fjern håndtaket fra kranen. Bruk en flathead skrutrekker til å snuse knappen dekker skruen som holder håndtaket til kranen. Eldre Kohler kraner har knapper og nye modeller ikke. Bruk en skrutrekker til å fjerne skruen og løfte håndtaket av kranen. Se under håndtaket i nyere modeller å finne ut skruen som fester håndtaket til kranen. Bruk en Allen fastnøkkel til å løsne skruen nok til å trekke håndtaket av. Fjerne escutcheon i eldre modeller med en skrutrekker til å fjerne skruene. Løft escutcheon av veggen. Ny modell escutcheons har to deler: en gjenget ermet du skru for hånd, og en mur tallerken som løfter.

•Bruk en skrutrekker å løsne metall flensen holder ventil forsamlingen på plass og fjern flensen. Trekke ventilen montering og vann kassetten rett ut.

•Sett patronbytte deretter inn ventilmontering. Erstatt metall flens og skruene. Bruk en skrutrekker til å stramme skruene. Erstatte escutcheon. Installere håndtaket og skru til skruen med en skrutrekker. Installere knappen på håndtaket på en eldre Kohler tappekran.

•Start kranen på før du slår den viktigste vannforsyningen til force luften ut av dusjen vann linjene.

Tips og advarsler

  • Holde et håndkle hendig å tørke opp søl vann når ventilmontering fjernes fra kranen. Eldre kraner har knapper eller caps på toppen av håndtaket som dekker skruen du skru for å fjerne håndtaket. Nyere kraner har en skrue under håndtaket du skru for å fjerne håndtaket.
  • For å holde løsnet skruene fra å falle i avløpet, dekk avløpet med et håndkle før demontere kranen. Deler kan variere litt mellom Kohler kraner. Husk hva posisjonen en del var i da du fjernet det å bli sikker du erstatte delen riktig.