Hvor å fastsette knust tregulv

September 18

Hvor å fastsette knust tregulv

Tregulv er vanligvis laget av flere forskjellige planker. Det er mulig at en av disse planker vil bryte, gjør gulvet farlig så vel som stygge. Hvordan du fikse ødelagte gulvet avhenger på akkurat hvor dårlig ødelagt, hvor mange bryter det og hva steder. Noen små sprekker og pauser kan bli berørt opp, mens du kan ha til å erstatte andre punkter.

Instruksjoner

•Plasser maskeringstape rundt noen små huljern eller store, brede sprekker i en tre planke, skjerming resten av tre fra stoffet du vil bruke til å reparere denne sprekk.

•Fyll i huljern eller sprekk med en tre kitt sammensatte; Dette stoffet kommer i en klem flaske. Klem i hullet, spre den med en sparkel og fjerne tapen.

•Nail noen fullt sprakk styrene sammen med vinklet negler med en hammer. Vinklet negler kan bli naglet diagonalt med spiker hodet etterbehandling flush med gulvet.

•Sand ned putty når det tørker, bruker veldig fine sandpapir, hvis putty langt over nivået på gulvet.

•Trekk ut eventuelle ødelagte styrene som ikke kan repareres av metodene ovenfor bruker klo slutten av en hammer. Ta en av disse planker til oppussing butikken for å få den riktige erstatninger og nagle disse erstatninger gulvet, bruke en hammer.

•Apply et friskt lag med tre flekken på gulvet å dekke noen merkbar reparasjoner som tre putty eller erstattet styrene. Bruke gjennomtrengende flekk med roller pensel, etterfulgt av polyuretan finish. Sand over stained området og en annen Fullfør lag.