Hvor å fastsette knust & sprakk Grout trappene

June 22

Trapper med fliser på loddrett stigerør eller vannrett trappetrinn er spesielt utsatt for gjentatte slitasje på fugemasse fugene. Over tid må sprakk flis Injiseringsmasse erstatte. Det er ikke en vanskelig oppgave, men for trapp reparasjon ubemerket, ta noen brutt grout stykker til flis butikken for å matche fargen på sanden brukt i grout. Utendørs grout reparasjoner vil til slutt vær til samme farge som eldre grout, men du har ikke det forvitring effekten på interiør fugemasse.

Instruksjoner

•Rengjør fliser og grout med en blanding av like deler hvit eddik og vann for å fjerne bebygde rengjøringsmidler.

•Skjære alle skadet bort grout med en håndholdt grout så eller multi-purpose verktøyet med en fugemasse saw vedlegg. Fjern alle løs rusk med en butikk støvsuger.

•Dampen leddene med vann fra en sprayflaske. Tørk opp noen pytter overflødig vann.

•Plasser fugemasse blanding du valgte i en blanding beholder. Tilsett vann etter anvisningen på pakken.

•Skyv grout i leddene med en fugemasse flyte. Tørk alternativet fristill over overflater av trappen løpebaner og stigerør diagonalt for å unngå lugging grout tilbake ut av leddene. Tørk eventuelle overskytende grout av brikkene med en ren og fuktig svamp. Rengjør svampen ofte.

•Opprett ledd ligner på utseendet til eksisterende leddene. Bruk en sammenføyning eller avrundet slutten av en håndverket pinne. Tillate grout tiden tørke, etter pakke anbefalinger. Temperatur og fuktighet kan påvirke tørketid. Unngå å bruke trappen hvis mulig før grout tørker for å unngå skade den igjen.

•Apply en felles sealer til alle grout etter anvisningen på pakken etter grout tørker helt. Dette bidrar til å beskytte porøse grout fra skitt og rusk som kan forårsake grout til slutt sprekke igjen. Tillate sealer tørke helt, følge anbefalingene fra produsenten.

Tips og advarsler

  • Velg unsanded grout hvis leddene på steg er mindre enn 1/4 tomme fra hverandre. Bruk pusset fugemasse for alle andre brikker.