Hvor å fastsette knust skifer på et biljardbord

May 14

Hvis du har et biljardbord i huset, på et tidspunkt du skal gjenopprette den. Hvis du løfte filt og finne at skifer på din biljardbord er sprukket, finnes det et par ting du kan gjøre før du ringer i en profesjonell eller har skifer erstattet.

Instruksjoner

•Bruk bivoks fylle små sprekker, chips eller sømmer. Smelte voksen med fakkelen (eller hva verktøyet du bruker til å produsere en flamme). La smeltet bivoks drypper på skifer på stedet du er fikse. Når bivoks tørker, bruk din maling skraper for å få opp overflødig voks.

•Prøv biljard bord voks, som er litt mer slitesterk enn bivoks, å fylle litt større hull. Smelte voksen med fakkelen (eller hva verktøyet du bruker til å produsere en flamme). La smeltet voks dryppe på skifer på stedet du er fikse. Når voksen tørker, bruk din maling skraper for å få opp overflødig voks.

•Bruk skifer reparere lim for store sprekker i skifer eller skifer som er fullstendig ødelagt. Bruke limet til stor sprekk eller på de tilstøtende sidene av den ødelagte stykker. Skyv den ødelagte stykker sammen og la tørke. Hvis noen lim seeps av sprekker, bruke en sandpapir til å jevne den.

•Anrop en profesjonell. Mange butikker som selger biljardbord ofte tilby reparasjonstjenester også. Hvis du har prøvd å fikse din skifer, men er ikke fornøyd med resultatene eller bare finne oppgaven for komplisert, være ringer noen reparasjon løsningen.