Hvor å fastsette kjøkkenvasken Grout

December 24

Hvor å fastsette kjøkkenvasken Grout

Over tid noen vask, uansett hvor godt installert, vil begynne å vise tegn på alder og slitasje på grout. Dette kan sees som alt fra hull sprekker og outright rips. For å fikse kjøkkenvasken grout før telleren og undersurfaces er utsatt for vann og til slutt skade, må du fjerne gamle grout og bruke en ny tetningen rundt vasken.

Instruksjoner

•Lay ut papp eller avis over gulvet og teller hvor du arbeider. Sett en meisel i langs kanten av eksisterende grout og trykke med hammer for å løsne grout. Grout kan komme i ett stykke eller bryte fra hverandre mens du arbeider.

•Continue meisel og fjerne grout hele veien rundt kjøkkenvasken, arbeider forsiktig ikke for å klø vasken eller teller. Lett sand noen små områder med fugemasse som nekter å løfte fra disken. Vakuum grout støv fra rundt vasken og fjerne avis eller papp. Tørk av disken med en fuktig svamp og la tørke.

•Prepare din merke grout i henhold til instruksjonene på pakken. Plass blandet grout i en fugemasse bag. Hold åpning av posen lukkes med én hånd og hold liten spissen av posen med den andre hånden.

•Apply en perle av grout ved å klemme posen og lede spissen hele veien rundt kanten av vasken. Arbeid langsomt gjelder en heltrukket linje av fugemasse. Bruker for mye er foretrukket å ikke ha nok.

•Dra en fugemasse flyte eller baksiden av en plast skjeen over grout til å jevne den til telleren langs kanten av vasken. Fjern overflødig grout fra float med en svamp mens du arbeider. La grout tørke så lenge din merkevare stater, som kan være én til 24 timer.

•Dampen din svamp med varmt vann. Tørk svampen forsiktig over overflaten av disken og langs kanten av vasken fjerne noen grout film som dukket opp under tørking. Gjenta tørke av vasken og teller hver gang de tørre og så lenge som grout filmen er fortsatt til stede.

Tips og advarsler

  • Velg en grå eller beige fugemasse for kjøkkenvasken, når mulig, som hvite grout pleier å gul rundt hyppige fuktighet.
  • Bruk en støvmaske når chiseling grout for å unngå puste i grout partikler.