Hvor å fastsette kjøkkenbenken renne forsamling

March 1

En lekkasje fra under en vask er nesten alltid en renne forsamling, noen ganger referert til som en "vask sil," det ikke har vært ordentlig lukket til bunnen av vasken. Andre ganger gummitetningen eller friksjon ring nederst på forsamlingen har brutt. Reparere samlingen er ganske grei, men det krever at samlingen demonteres.

Instruksjoner

Frakobles P-trap fra Vaskens tailpiece. P-trap, noen ganger referert til som "drain trap," er den buede delen av rør plassert under vasken. P-trap holdes på plass med to slip nøtter, en i hver ende. Skru både slip nøtter med kanal-type tang, så trekke fellen fra vasken for å koble den.

•Fjern Vaskens tailpiece. Tailpiece er den rette delen av rør som festes direkte til nederst i vasken avløp åpning under vasken. Som P-trap holdes tailpiece på plass med en slip mutter. Skru mutteren slip med kanal-type tang, så trekke tailpiece fra vasken for å fjerne den.

•Fjern låsemutteren, etterfulgt av friksjon ringen og gummitetningen. Låsemutteren er en stor metall ring som festes til bunnen av vasken. Formålet med låsemutteren er å holde Vaskens sil kroppen sikkert mot bunnen av vasken. Merk flere kabelsko rundt diameteren på låsemutteren. Å fjerne låsemutteren, forstå to av kabelsko med en strå fastnøkkel og vri låsemutteren i retning mot klokken. Som låsemutteren senkes, vil det redusere friksjon ring og gummi pakning med det.

•Fjern sil kroppen, deretter skallet den gamle rørlegger er kitt from off of lip av selve sil og fra bunnen av vasken på avløp åpningen. Trykk oppover på bunnen av sil kroppen fra under vasken for å fjerne den.

•Apply en perle av rørlegger er kitt til av avløp åpningen, Senk sil kroppen på kitt.

•Plasser en ny friksjon ring på toppen av låsemutteren, etterfulgt av en ny gummitetningen. Forsiktig plassere låsemutteren på gjengede enden av bunnen av sil kroppen fra under vasken, så stramme låsemutteren på plass med et strå fastnøkkel.

•Koble tailpiece og P-trap. Trykk spissen av tailpiece på bunnen av sil kroppen og vri slip mutteren på slutten av tailpiece i retning med klokken med kanal-type tang å sikre tailpiece på plass. Plasser nederst tailpiece i P-trap, så stramme hver av P-trap's to slip nøtter med Tanga. Tillat minst to timer å gå for den rørlegger er kitt til tørk for å fullføre reparasjonen.