Hvor å fastsette kanalen arbeidet Under et hus

August 12

Kanalen arbeidet må være rent og lekkasjefri for forsvarlig drift. Isolert kanalen arbeidet holder det kjølig luft kjølig og varm luft varme inne i kanalen fungerer. Målet er å holde luften inne i kanalen fungerer isolert fra uteluft og forurensning-fri fra kilden til utgang vents. Dette forbedrer effektiviteten oppvarming og kjølesystem og øke din komfort. En forsvarlig inspeksjon av eksisterende kanalen arbeidet vil avgjøre hvordan gjøre reparasjonene.

Instruksjoner

Hvor å fastsette kanalen arbeidet Under et hus

•Determine hvordan skitten røret er ved å se i. Finn et rett stykke rør som kan nås fra begge ender. Sett et lys i kanalen arbeidet i den ene enden. Gå til den andre enden, og bruke en speilet for å se innsiden røret. Plass speilet slik refleksjon avslører rørets tilstand i retning av lys. Bruke flere steder for lys og speil før du har kontrollert hele Ledningskanalsystemet. Støv eller forurensning bestemmer om de trenger å bli renset eller erstattet. Du kan leie entreprenører å rense systemet benytter trykkluft slanger og en kraftig vakuum å blåse trekke støvet ut.

•Locate eventuelle lekkasjer i kanalen arbeid ved følelse for luft rømmer fra alle retninger rundt ledningskanalene. Vanligvis er kobler leddene problemområder. Skyv isolering for å finne den nøyaktige plasseringen av lekkasjen. Feil støttes kanaler kan synke og åpne opp en lekkasje. Metall rør, fiber styret og fleksibel isolert slange kanaler er ofte funnet. Noen systemer inneholder alle tre typer.

•Skyv bitene sammen, og bruk selv taping plater skruer til å feste metall rør bitene sammen. Metallplater kanaler må isolasjon dekker dem. Dekke fullstendig røret med isolasjon og bruke tape for å sikre det på plass.

•Bruk skruer og folie tape for å holde fiber styret duct stykker sammen. Legge til støtte stropper eller nylon bånd til støtte røret.

•For fleksibel isolert slange kanaler, bruker nylon bånd og folie tape for å holde bitene sammen. Strekke indre fleksible slangen på metall forbindelsen og tape den trygt. Støtte røret på støtte stropper eller nylon bånd knyttet til huset.

•Test lekkasjer når reparasjonene er foretatt. Kontroller at ledningskanalene er lufttett med ingen lekkasjer. Legg nok støtte stropper for å motvirke effekten av tyngdekraften. Støtte røret i rett og jevn linje å unngå fremtidige sagging eller press på leddene og tilkoblinger.

Tips og advarsler

  • Legg plastfolie på bakken for en feilfri sted å legge ned hvis det ikke er mye plass i gjennomgangen plass. Å holde filtrene rene hindrer store mengder støv akkumuleres i kanalen arbeidet. Fest støtte stropper til huset på sikre plasseringer som gulvet bjelke eller bjelker, ikke subfloor selv.
  • Alltid ta forholdsregler og ha riktig sikkerhetsutstyr mens betjener maskiner eller bruker håndverktøy.