Hvor å fastsette høyt vann press med en Regulator

August 31

Finne rett vannet trykkinnstilling kan virke umulig i begynnelsen, men det kan oppnås når du vet hva de skal gjøre. Vanntrykket er en av de tingene som du ønsker å få "akkurat," som både høy eller lav vann skaper problemer. Om kjører dusjen eller din sprinkleranlegg, endrer feil vanntrykk effektiviteten av avløp. Med tillegg av en vann regulator i mange hjem er justere vanntrykket en mye enklere oppgave. Som navnet antyder, regulerer ventilen vanntrykk etter manuell justering. Gjør riktig justeringen ventilen er en enkel prosess.

Instruksjoner

•Locate regulator på din vannlinjen ved å skanne vannledninger i kjelleren eller mengden av vann rør fra din vannforsyning. Ventilen er messing, bell formet, med en hex bolt på toppen, smale enden av ventilen.

•Løsne låsemutteren med halvmåne skiftenøkler. Passer en halvmåneformet fastnøkkel til toppen av hex bolten, og hold den på plass. Passe andre skiftenøkkelen til hex mutteren på bolten og slå det venstre hele veien opp til toppen av hex bolten.

•For å øke vanntrykk og toppen av hex bolten til høyre. Bolten til venstre for å redusere vanntrykk, tur. Sjekk endringen i vanntrykket mellom hver 1/4 slå Sekskantet bolt.

•Hold toppen av hex bolt på plass med en skiftenøkkel, og slå Sekskantet mutter til høyre med andre skiftenøkkelen til den sitter godt på plass mot ventilens topp- og boltens.

Tips og advarsler

  • Høyeste vann uttaket i hjemmet, som en vask eller dusj i andre eller tredje etasje, er vanligvis det beste stedet å sjekke for gjeldende styrken vanntrykket. Vanntrykket her vil være på sitt svakeste siden vannet har å reise opp, og dine justering regulator bør tillate riktig vanntrykket å nå så høyt.
  • Men vær forsiktig ofte sjekke endringen i press som du lukker regulator (slå bolten venstre), være ekstra forsiktig å gjøre kontroller av ulike punkter din vannrør (som ball ventiler og dusjhoder) til å se etter lekkasjer når du øker vanntrykk. For mye press resulterer i brutt avløp beslag og en stor vannaktig rot.