Hvor å fastsette høyt påfylling på et toalett

July 17

Hvor å fastsette høyt påfylling på et toalett

Alle toaletter gjør noe støy når tømmes, men toaletter med en ball kuk forsamling gjøre mer støy enn toaletter med en fylle ventilmontering. Begge samlinger introdusere nye vann til på toalettet tank når vannet i akvariet faller under et visst nivå. Ball kuk stenger sakte sin vannet ventilen som tankens vannstanden stiger igjen, lage høye og stønnende lyder. Erstatte ball kuk med en fylle ventil gjør på toalettet påfyll mer rolige.

Instruksjoner

•Shut vannforsyning ventilen på badet veggen ved å dreie den Valves kontrollhåndtaket til den stopper. Tømme toalettet, testing at vannforsyning ventilen er stengt og samtidig tømmer meste av vannet fra på toalettet tank.

•Fjern toalett tank er dekk og deretter fjerne alle leftover vann med en butikk støvsuger. Klemme en skiftenøkkel til bunnen av samlingen ball kuk i toalettet, holder den stasjonære som du bruker slip-joint tang for å løsne vannforsyning linjens tilkobling til samlingen ball kuk under på toalettet tank.

•Tøm vannet i supply linjen i en bøtte. Trykk ned på ballen kuk montering inne i tanken du fjerne låsemutteren på slutten av samlingen under på toalettet tank, og deretter fjerne hele samlingen.

•Measure høyde av toalettets overflyt. Vri den nye fyll Valves topp med å forkorte det og mot urviseren å forlenge det så høyden av fyll Valves kritisk linje måler 1 tomme høyere enn overflyt røret.

•Skru cap fra toppen av samlingen fyll ventilen ved å dreie det mot klokken. Sett inn fyll ventilen gjennom hullet i bunnen av tanken og trykk ned fyll ventilen som du trekk til låsemutteren på undersiden av tanken.

•Thread vannforsyningen linje på Fyll ventilen på undersiden av tanken, stramme tilkoblingen med slip-joint tang. Kopp med hånden over toppen av fyll ventilen som du slår vannforsyning Valves håndtaket mot klokken. Fjerne deg fra fylle ventil og tillater vannet å strømme ut av det i 10 sekunder. Slå av vannet på toalettet igjen til du erstatte fylle ventil cap og toalett tankens lokk, deretter slå vannet tilbake på.