Hvor å fastsette hevet fliser

November 28

Hvor å fastsette hevet fliser

Fuktighet, installasjon og mange andre faktorer kan forårsake fliser løfte opp over tid. En løfte brikke blir stygge, samt en potensial tripping fare. Det er også mye mer sannsynlig å bli skadet når det er løs. Når en brikke er faktisk løftet, er det beste alternativet å bare fjerne og nytt feste den eller en ny rute. Du må sørge for at du tar de riktige trinnene når du fester den tilbake til gulvet selv, eller du kan bare ende opp med det kommer løs igjen snart.

Instruksjoner

•Varmebestandig flis opp ved hjelp av en klær jern. Dette hjelper løsne den gjenværende lim så flisen ville popmusikk ut mer lett.

•Trekk flisen opp med en snuse bar. Hvis du ikke får det lett, kan du bruke en hammer og en meisel chip flisen ut, men hvis det fortsatt er festet godt nok at dette er nødvendig, bør du kanskje ikke erstatte flis, og bare å feste det tilbake på plass.

•Fjern mørtelen eller lim fra gulvet og baksiden av flisen hvis du planlegger å bruke det i stedet for å erstatte den med en ny. Skrubbe overflater med en stålbørste løfte opp mørtel, eller bruke en plate slipemaskin å raskt ta den av. Husk å bære en maske hvis bruker en plate slipemaskin. Rydde opp området grundig så du har en ren subfloor å installere den nye flisen på.

•Mix tynn-sett mørtelen i henhold til instruksjonene på etiketten. Murskje en nivå seng av mørtelen inn i åpningen du har opprettet, og deretter sette flisen fast på plass. Forsiktig strike flisen med klubbe slik at det er avgjort fast i sengen. Tørk bort eventuelle overskytende tynn sett som skyver ut og får på omkringliggende flisene.

•Tillat for tynn-settet tørke helt instruerte pakke uten å gå i eller forstyrrer flisen på noen måte. Når det er ferdig, kan du sette fugemasse som samsvarer med den opprinnelige grout jobben rundt ruten for å fullføre erstatningen.