Hvor å fastsette Harpiks Epoxy skavanken

March 14

Epoxy har bruker i mange programmer og områder. Epoxy er brukt på gulv, båter, tre reparasjon, trapp reparasjon og mange andre programmer. Hva slags epoxy er at det gir en sterk, tøff bånd mellom flater. Men gjør dette ikke det immun mot flekker og skader. Hyppig bruk av en epoxy overflate oppretter riper, chips og hakk i overflaten. Heldigvis er det mulig å reparere disse skadene å returnere overflaten til full bruk.

Instruksjoner

•Sand overflaten av epoxy til å bære ned riper og skadede områder. Epoxy er vanligvis en vanskelig stoff, så det kan ta mye press til sand overflaten. Ta note av dype hull eller store chips i overflaten mens sliping.

•Tørk området med en myk klut og såpevann for å fjerne støv fra overflaten. La tørke en til to timer.

•Fyll store hull i overflaten med epoxy filler. Glatt filler i området med en sparkel. Det er fint hvis det nye epoxy er litt høyere enn gamle epoxy. Sliping og polering området vil selv ut hele overflaten. Tillate epoxy tørke for 24 timer.

•Sand lappet områdene med sandpapir. Bruke liten buffer buff hele overflaten av området for å oppnå en jevn overflate.

•Spread noen lime voks over hele området. Arbeide voks inn i overflaten av objektet med myke klær. Bruke to tynne strøk med voks for å fylle eventuelle gjenværende urenheter. Bruke buffer buff voks en høy glans. Denne reparasjonsmetoden bør sist i flere måneder til et år avhengig av hvor mye bruke det epoxy blir.

Tips og advarsler

  • Hvis epoxy settes i etasje, trinn eller noe annet område hvor det ser foten trafikk, bør ikke bruke grovt sko som høye hæler eller cleats på overflaten. Over tid kan dette øke sjansen for at feil oppstår.
  • Ikke dra tunge gjenstander over epoxy da dette kan føre til riper og skader på overflaten. Utføre lime voks hver månedene vil øke beskyttelsen over epoxy gjør det vanskeligere å skade.