Hvor å fastsette hakk i en metall garasjeport

March 20

Hvor å fastsette hakk i en metall garasjeport

Hakk i en metall garasjeport er vanlig i mange hjem. Disse hakk kan oppstå på flere måter, inkludert bumping bilen i døren mens parkering eller som følge av barn med døren som en backstop for fotball eller hockey. Fordi disse hakk skjemmende, er det ideelt å fikse dem snart etter at de skjer. Fikse bulker er å foretrekke å erstatte døren, som er dyrt og tar mye tid å oppnå.

Instruksjoner

•Vaskestasjonen tømmes bulker grundig med en svamp og såpevann, og så tillate vann rester å fullstendig tørke. Fjerne støv og skitt fra dørens bulker før fikse dem er viktig å sikre kroppen filler overholder døren.

•DIP en kitte kniven i en boks med kroppen filler, og gni filler i bulker på døren. Filler er tilgjengelig på hjem forsyne butikkene og automatisk forsyne butikkene. Det er en putty-lignende stoff som er også ideell for å fylle hakk i biler. Gi kroppen filler til å tørke tidsperioden som er angitt på instruksjonene.

•Sand overflødig kroppen filler av døren med 220-korns slipepapir. Unngå sliping så mye at du gjør en divot i filler; overgangen mellom filler og døren bør være glatte.

•Prime flekker på døren som er fylt med primer med på body filler. Tillate primer tørke tiden angitt på kan.

•Paint over primet områdene med maling som tilsvarer garasjeporten.

Tips og advarsler

  • Hvis noen av bulker i døren er svært store, flytte til baksiden av døren og forsøke å trykke bulker ut. På denne måten å unngå prosessen med å fylle dem kan du ofte fjerne store bulker.