Hvor å fastsette gjerdestolper med Frost kasteline

March 7

Hvor å fastsette gjerdestolper med Frost kasteline

Når temperaturen er nok, fukt i bakken fryser og utvides. Denne utvidelsen presser på skjulte objekter, for eksempel gjerdestolper og stiftelser; det skyver sakte dem oppover over påfølgende fryse og tine sykluser. Denne forekomsten heter frost HIV, og ikke regnskap for det når gjerder kan forårsake stor skade. Det er ingen måte å fikse en frost-Hev gjerdestolpen enn ved å fjerne og re-setting det.

Instruksjoner

•Fjern noen gjerde innlegg alvorlig fortrengt av frost HIV. Undersøke dem for skade. Kast dem hvis frysing og komprimering forårsaket innlegg å spenne eller bryte, eller hvis de var tidligere forankret med betong.

•Bruk et innlegg hull digger eller kvernen å grave gjerdestolpen hullet, noe som gjør det bredere nederst enn øverst. Grave under frost linjen hvis rimelig praktisk. Plass ca 2 inches av grus i bunnen av hullet for å fremme drenering.

•Plasser gjerdet innlegg i hullet. Hvis en ende av innlegget er bredere enn den andre, plass bredere enden i hullet. Måle og justere innlegget med resten av gjerdet. Gjør det på plass når du er ferdig.

•Fyll betong i hullet før betongen er ca 2 inches under bakkenivå. Dekk betong med skitt når det har tørket. Fjerne gjerdestolpens oppkvikkende.

•Gjenta prosessen for alle fordrevne gjerdet innlegg.