Hvor å fastsette gamle tregulv med hull og Kopping

February 4

Gamle tregulv kan oppleve en rekke problemer, inkludert gapping, som sprekker vises mellom gulvplanker og cupping, som gulvplankene vises å hvelvingen oppover langs kantene. Hvis enten gapping eller Kopping utføres i planker din tregulv, du trenger ikke å erstatte hele gulvet. Du kan ofte reparere enten hull i gulv planker eller planke Kopping i stedet med noen grunnleggende verktøy.

Instruksjoner

Hull

•Ta opp noen grensen eller trimme rundt foten av veggen. Hvis kantlinjen eller trim er sikret på veggen med spiker eller lim, skjære gjennom alle maling som linjer øverst trim på veggen og bruker en hammer eller snuse bar for å lirke trim fra veggen.

•Stick etasje avstandsstykker inn i rommet på en kant på tregulv til hele veggen på den siden. Gå til siden av rommet overfor avstandsstykkene, som skal sette deg på den andre enden av radene i løvtre planker.

•Plasser et trekk bar på gulvet på kanten av siste planken slik at metallet brikken på bunnen av baren trekk kroker på slutten av siste planken i raden. Tapp på kategorien metall som stikker opp på slutten av trekk for å flytte feltet trekk tilbake mot midten av gulvet og push plankene i raden sammen igjen. Fortsett å trykke til baren slutter å flytte.

•La baren trekk ned den andre raden med tre planker, nål trekke baren på bjelken i den siste raden og trykker trekke baren for å flytte plankene tilbake sammen. Gjenta for hver rad i gulvet.

•Ta gulvet avstandsstykkene tilbake ut av plassen mellom veggen og den andre enden av plankene. Sette trim tilbake på plass, med maskinvaren eller lim som ble opprinnelig brukt til å sikre den.

Kopping

•Fjern kilder av fuktighet i rommet der hardvedgulv etasje Kopping vises. Holde gulvet tørt og bruke ventilasjon fans i bad og kjøkken. Etter fjerner fuktighet, vent på en varm og en kalde årstiden før Utbedring gulvet, fordi det kan tørke ut og slå sammen av seg selv.

Stå et sted på parkettdekke og se på gulvet i mykt lys som ikke oppretter et gjenskinn på overflaten etter gulvet har satt for en varm og kald sesongen. Fikse en cupped etasje bare hvis Kopping er merkbar fra en stående posisjon og skaper gapene mellom lang kantene av gulvplankene.

•Sand cupped kantene på gulvet ned med sandpapir og slipe blokk eller en orbital slipemaskin inntil hele gulvet sitter nivå med det laveste punktet på hver planke. Rydd sliping støv med mopp eller støvsuger.

•Spread tre sparkel til hull forårsaket i kantene av gulv plankene på grunn av Kopping med en sparkel. Skrape av alle tre sparkel som får på gulvflaten og la filler til å tørke i 24 timer.