Hvor å fastsette gamle, Creaky tregulv

June 20

Hvor å fastsette gamle, Creaky tregulv

Creaks i tregulv resultat fra naturlige ekspansjon og sammentrekning over tid, noe som kan løsne grepet av neglene i styrene. Når du angir vekten ombord løsnet, den beveger seg litt mot omkringliggende styrene, forårsaker knirke. Hvis støyen er blitt en daglig ergrelse deg hver gang du går over gulvet, fikse det ved bare å sikre løs gulvplankene, med skruene i stedet for negler så de ikke komme løs igjen.

Instruksjoner

•Trinn sakte over overflaten, fra den ene siden av rommet til den andre, lytte for støy mens du går. På hvert punkt der du høre det satt et merke med ditt stykke kritt.

•Legg makt bore med litt pilot. Vask hull på hvert sted hvor det er en slagsnor.

•Fjern piloten litt fra drillen og laste den med litt skrutrekker. Synke en skrue i hvert hull du gjorde. Kjøre hver skruehodet helt i skogen, så det er under gulvflaten av ca 1/8 tommer.

•Trykk en liten tre sparkel til hver skruehullet med tommelen, dekker skruehodet. Satt i at det hauger opp litt ut av hullet. Pakke den godt ned. Skrape kanten av en gamle kredittkort over overflaten å kutte av den mounded delen av filler og la den flatt over hullet. La filler tørke over natten.

•Sand hvert hull lett med ekstra fine sandpapir, akkurat nok til å få dem glatt og jevn med rundt tre.

•Fargeringer polyuretan etasje glans over hver skruehullet med en liten børste, akkurat nok til å dekke hvert hull. Tillate polyuretan angi for åtte timer eller mer før gå på den.