Hvor å fastsette fliser kryssfiner

February 21

Selv om kryssfiner er et godt valg for skap og møbler, den does har tendens til splinter. Dette skjer vanligvis når kryssfinér til størrelse. Fikse splintret kryssfiner krever bruk av noen albue fett i stedet for elektroverktøy. Nøkkelen er å blande splintret overflaten med resten av kryssfiner. Strøm slipemaskiner tendens til å forlate huljern som skiller seg ut når du maling eller flekker kryssfiner. Hånd sliping blokker finnes hjemme forbedring sentre og er et bedre valg for feste fliser kryssfiner.

Instruksjoner

•Trekk Splinter av kryssfiner med et par pinsett hvis du har okleivayutsya kryssfiner. Trekk fra splintret området i stedet for mot området. Trekke mot området tendens til å skrelle lengre Splinter. Hvis du har uferdige kryssfiner, fjerne Splinter av penselen området med en stålbørste.

•Plasser 150-korns slipepapir på en hånd sliping blokk. Sand kryssfiner over splintret området i retning av korn. Bruke lett trykk når sliping. Hensikten er å jevne ut kantene i området splintret uten å fjerne mye tre i prosessen.

•Continue sliping, utvide sliping området utenfor splintret området å blande kryssfiner jevnt.

•Tørk området ned med en tack klut for å fjerne alle sliping støv. Unngå bruk av en fuktig klut på kryssfiner fjerne sliping strø. Fullføre kryssfiner med ditt valg av maling eller flekker.