Hvor å fastsette farge blekemiddel flekker på stoppede møbler

June 18

Hvor å fastsette farge blekemiddel flekker på stoppede møbler

Fikse blekemiddel flekker er vanskelige arbeidet fordi når fargen er borte, det ikke kan bringes tilbake. Du kan imidlertid fylle ut stedene med en ny, matchende farge. Den enkleste og mest tilgjengelige måten å gjøre dette er med faste markører. Denne metoden flekker stoffet permanent, og det vil ikke avta med regelmessig bruk. Velg markører som er så nær Sofaens opprinnelige fargen som mulig for best resultat.

Instruksjoner

Finne et sett med faste markører som svarer opprinnelige møbeltrekk. Velg flere farger som er i området og holde dem til møbeltrekk å se hvilke som ligner mest. Søk på kunstbutikker hvis du trenger et bredere spekter av farger.

•Test en av de faste markørene på møbeltrekk av en liten blekemiddel flekk i et lite synlig sted. Kontroller at fargen passer godt. Endre farger, eller bland dem sammen, som nødvendig, de beste resultatene.

•Fyll i gjenværende blekemiddel flekker med markører. Bruk hver penn mot og med korn av fiber for å sikre det dekker begge sider. La det tørke grundig før du bruker sofaen. Mest markørpenner tørr svært raskt. Det vil føles tørre når fargen har satt.

Tips og advarsler

  • Spesielle stoff penner er også tilgjengelig på håndverket butikker.