Hvor å fastsette et tregulv som delt fra hverandre

March 31

Fikse et tregulv som delt fra hverandre er avgjørende for å opprettholde en trygg og komfortabel hjem. Tregulv er bygget med personlige planker. Plankene er lagt side ved side, flush mot hverandre, og er ofte forskjøvet i design. Tre planker sprekk eller delt bør fjernes for å sikre gulvet tåler vektbærende laster. Planker som ikke erstattes kjøre risiko for kollaps, muligens resultere i alvorlige skader eller død. Spør en hjelper å hjelpe deg om nødvendig fullført reparasjonsprosessen.

Instruksjoner

•Sett 1-tommers bred spar litt inn i en hånd drill. Bore et hull rett ned i midten av den skadde tre planken. Bar andre hull på samme måte 18-24 tommer fra midten.

•Hold en sirkulær så over til høyre for det første hullet. Trykk bladet glatt ned i planken. Så rett tilbake til høyre side av det første hullet. Gjenta prosessen for venstre side av hvert hull.

•Pry ut saget ut sentrum brikke med slutten av en hammer. Meisel resten av eksisterende styret av sin støtte bjelker. Fjern alle meislet tre stykker. Fjern gjenværende nails fra støtte bjelker.

•Measure dybde og lengde på nye tre planke for å sikre en nøyaktig passer med resten av gulvet. Lå planken flatt på plass. Hammer etterbehandling negler i planken.

•Dekk nye strålen med ark med voks papir i både ender og midten av bjelken. Plasser tunge vektskiver over vokspapiret og tillate vekter å sitte i 24 timer. Vekten av platene sikrer planken vil bosette seg og holdes flat.