Hvor å fastsette et tregjerde

February 20

Hvor å fastsette et tregjerde

Et tregjerde legger en dekorativ touch til plenen og hindrer uønskede skadedyr fra å komme inn eller ut av hagen din. I enkelte nabolag er en god gjerde respekt. Men hva skjer når gjerdet begynner å råtne og ikke lenger gjør jobben sin? Gjerder begynner ofte å råtne fra bunnen opp. I dette tilfellet en hurtigreparasjon som tar omtrent en time løser problemet og holder gjerdet arbeider som ny.

Instruksjoner

•Locate området skade langs bunnen av gjerdet. Inspisere netting nøye for å se hvor langt rot strekker og hvor det første solid stykket gjerde er.

•Skjære delen råtnet bord med en hånd så. Fjerne hele råtnet delen så bare bra, heltre forblir. Du vil fjerne en del av god skogen for å oppnå dette.

•Measure lengden på kuttet bort del med et målebånd. Kutte flere 2-ganger-4 styrene til denne lengden, nok til å dekke cut-out-delen.

•Sett 2-ganger-4 styrene mellom de to gjenværende gjerde styrene i kuttet bort del. Bruke spiker og hammer knytte styrene til gjerdet. Kjøre neglene gjennom 2-ganger-4 og i solid gjerde styrene. Dekke hele råtnet området for å fullføre reparasjonen.

•Paint eller flekken nye styrene med utvendig latex maling eller flekker for å beskytte reparerte gjerdet.

Tips og advarsler

  • Fjerne hele gjerde brettet ved å lirke det opp fra vannrett klammeparentesene med et kubein, hvis hele styret er råtnet. Erstatte den med et nytt styre, og spikre det på plass med 2 tommers spiker.