Hvor å fastsette et Gap mellom Underlayment & tregulv

March 10

Hvor å fastsette et Gap mellom Underlayment & tregulv

Hvis du korrekt laget din subfloor, blir alle gapet mellom din underlayment og gulv til måten du la den. Legging kantene på stykker av underlayment oppå hverandre kan lage hull, kan bunching deler av underlayment opp under gulvet under legging prosessen hvis produktet du bruker er laget av skum. Noen gap mellom underlayment og gulv vil svekke din styrene og sannsynligvis gjøre en irriterende støy.

Instruksjoner

•IDENTIFY nøyaktig hvor gapet mellom underlayment og gulv er.

•Fjern alle molding eller Gulvlist fra veggene nærmest det berørte området. Bruk en claw hammer hvis de er nailed på plass.

•Ta korken strimler av ekspansjon gapene mellom gulv og veggen.

•Trekk gulv fra hverandre i hjørnet nærmest området påvirkes. Ta din Brett opp og plassere dem mot en vegg for å hjelpe deg når du kommer til å videresende dem.

•Kontroller underlag der du identifisert gapet. Bruk en boble nivå for å finne årsaken til problemet. Hvis du har lagt en stykke underlag over en annen, flytte brikkene dine så de lå flatt. Hvis du har bunched opp en del av underlag, må flate den ut eller erstatte det med et nytt stykke. Bruk en boks cutter for å skjære et nytt stykke figuren. Hvis det er en dukkert i din subfloor du kunne merke, fylle den med en selvregulering sammensatte. Bruk en boble nivå for å sjekke din underlag før du setter din brett.

•Bytt din styrene, cork ekspansjon strimler, og molding eller lister.