Hvor å fastsette et Gap mellom betong og asfalt

May 1

Hvor å fastsette et Gap mellom betong og asfalt

Et gap eller sprekk mellom en asfalt driveway og huset grunnlag kan føre til alvorlige skader hvis ikke utbedres raskt. Avbrudd kan forekomme mellom asfalt og betong for mange grunner, inkludert værforandringer, kjøretøy-påført skade eller installasjon av asfalt. Hvis vannet siver mellom gapet i asfalten og huset grunnlag, kan vann erodere grunnlaget og forårsake alvorlige strukturelle problemer for huset. Den raskeste måten å bøte på disse hullene er å kjøpe en tjære som tetningsmasse og fylle gapet så snart som mulig.

Instruksjoner

•Dig ut løs materiale mellom asfalt og betong med en hånd spade og Fjern alle løse partikler. Undergrave kantene på asfalt litt ved å grave for en innfallsvinkel å gi et bedre grep for kalde lapp tetningsmasse.

•Fyll gapet med grus, forlater 4 inches fra hullet overflaten for kalde lapp tetningsmasse. Hvis hullet er mindre enn 4 inches dyp, kan du hoppe over dette trinnet.

•Prime gapet ved å male det med emulgert asfalt væske. Dette vil hjelpe den nye materialet klamre seg til gamle materiale. Pensel vil trolig være ubrukelig etter dette trinnet, så kaste når ferdig grunning.

•Apply kaldt lapp tetningsmasse å fylle 2 inches av hullet, deretter rulle den med hagen Rull til selv den ut over hullet. Bruke en annen 2 inches av kaldt oppdateringen og rull den igjen. Legg til litt mer materiale til å lage en liten haug av materiale over hullet. Tamp toppen av hullet når ferdig og eventuelt rulle over det med bil dekk til ytterligere forsegle den i.

•Cure reparerte området i 12 36 timer før kjøring, og gi det to til fem dager for å kurere før gjenta prosessen for å dekke eventuelle tapte områder.

Tips og advarsler

  • Bruk en hånd spade tamp asfalt eller bruke en hånd tamp.