Hvor å fastsette et betonggulv med Dips

October 3

Hvor å fastsette et betonggulv med Dips

Dekker betong gulvet, enten det er med et lag med tepper, fliser eller parkett planker, krever en plan overflate. En dukkert, når dekket med gulv, kan føre til sprekker i fliser, brudd i planker, støyende gulv eller glatt flekker i tepper. Unngå disse problemene krever at du nivå dips før den nye installasjonen på overflaten. En leveling løsning er med anvendelse av et selvstendig utjevning sammensatt. Disse forbindelsene er spredt over overflaten av gulvet, fylle dips og skape nivå overflaten nødvendig for vellykket plassering av gulv.

Instruksjoner

•Rengjør betong gulv helt. Feie overflaten av gulvet. Bruk en konkret avfettingsmiddel på et område av betong med olje flekker, skrubbe bort flekken med en stiv-bristled pensel. Tørke gulvet med en kjemisk konkret renere. Renere vil etch gulvet litt, øke etterlevelse av utjevning sammensatte. Vask bort øvrige rengjøringsmidler, samt noen leftover smuss ved hjelp av en strøm skive. At gulvet tørke helt før du fortsetter.

•Fyll noen sprekker i gulvet med felles reparasjon fugemasse, bruke en sparkel. Skrap overflater av fylt sprekker med en sparkel nivå dem. Tillate tetningsmasse til tørre over natten.

•Locate dips i gulvet ved å plassere en konstruksjon på overflaten og skinner en lommelykt under den. Når du flytter konstruksjon langs gulvet vil lys skinne under for å vise dips i gulvet. Merk disse dips med en markør.

•Fjern alle trim eller baseboards rundt på gulvet med en prybar. Plass en tre form rundt kantene på gulvet å hindre utjevningen sammensatte kjører utenfor området. Tre skjemaer kan gjøres fra 2x4s.

•Fargeringer et lag med epoxy lim på overflaten av gulvet med en pensel, som et bindemiddel mellom eksisterende overflaten og sammensatte. At limet tørke til en tacky tilstand uten væte nylagt lim.

•Mix en gruppe med selvregulering sammensatte i henhold til produsentens instruksjoner. Bruk en makt drill med en blande krok festet i en bøtte for å fremskynde blande tid. Selv utjevning forbindelser må generelt brukes innen 20 minutter blanding.

•Fyll sammensatt i merkede dips i gulvet, slik at samlet mix å spre og fylle dips. Hell sammensatte på gjenværende gulvflaten når dips er fylt. Spre sammensatte over hele overflaten på gulvet med en murskje. Tillate sammensatt i fire timer før gikk på det, og i 24 timer før du installerer ekstra gulv materiale.