Hvor å fastsette en våt gjennomgangen plass

October 17

Kravlesøket spaces er mørk og har ofte dårlig ventilasjon. Med tillegg av fuktighet blir de ideelt for mold å vokse. Hvis du har en masse stående vann i gjennomgangen plass, må du fjerne den benytter en immersible vannpumpe eller våt/tørr butikk vac før fullstendig tørke gjennomgangen plass.

Instruksjoner

Uttørking gjennomgangen plass

•Bruk en kravlesøk-plass avfukteren i gjennomgangen plass. Gjennomgangen plass avfuktere er kommersielle-grade og gi også de beste resultatene, men du kan også bruke en husholdning luftfukter Hvis problemet ikke er for alvorlig. Pass på ikke å angi det eller noen elektriske ledninger i stående vann eller altfor fuktig steder.

•Clear bort alle partikler i gjennomgangen plass etasje mens avfukteren kjører.

•Avhengig størrelsen på spacet kravlesøk, avfukteren kan ta ekstra tid, men det skal kjøres i minst 24 timer.

Når gjennomgangen plass er tørt, kan du installere en fuktsperre på bakken. Fuktighet barrierer er laget av kraftig plast og kommer i en rekke tykkelser. Tykkere er generelt bedre, men hvis budsjettet er et problem, du absolutt ikke trenger den høyeste karakteren av fuktsperre.

Hver stripe av fuktsperre bør kjøre over lengden på spacet kravlesøk kontinuerlig fra vegg til vegg. Plass hver stripe slik at de overlapper over den forrige bare litt, og tape dem sammen. Når du når en vegg, kjøre plast ca 6 inches opp veggen og tape den der.

For å holde plast på plass, hammer plenen stoff innsatsen i bakken, gjennom barriere. Dette gjør ikke fuktsperre mindre effektiv og oppretter også en måte for noe vann som får i renne.

Tips og advarsler

  • Kjører en gjennomgangen plass avfukteren regelmessig vil bidra til å holde fuktighet nivåer ned.
  • Hvis fuktighet fortsetter å være et problem, må du få fuktighet-bevis installasjon installert langs veggene i spacet kravlesøk.