Hvor å fastsette en vaklende takvifte

June 12

Takvifter bør ikke grøsser. Ustø forårsakes vanligvis av som ikke er balansert eller installasjon. Her er hvor å fastsette din.

Instruksjoner

•Ikke en visuell inspeksjon. Sørg for at motoren er installert flatt i forhold til taket. Hvis du ser et gap mellom base og det tak fange viften og prøver å flytte den. Hvis det rister, kunne monteringsskruene må stramme, kontrollere gå til trinn to.

•Ta av alle bladene. Kjør viften uten dem. Hvis du fortsatt får grøsse slå av viften, i fjellet og Stramm alle skruer. Prøv på nytt uten blad. Hvis det er borte, Monter bladene.

• Bli klar over at hvis viftemotoren ikke vingle uten bladene, bladene er enten skjev, har forskjellig vekt eller de er ubalansert. Stables hver av bladene oppå hverandre for å se at figurene samsvarer. Hvis en skjev, må du erstatte den. Sørg for å få nøyaktige modellen og serienummeret fra bunnen av viften.

•Measure protrusion av hvert blad med en målebånd og sørg for at de samsvarer med siden de fleste blader er installert i en base som lar deg justere blad lengde. Trekk eller presse i hvert blad etter behov. prøv igjen.

•Bruk en linjal utenfor tuppen av bladet å måle avstanden fra det til taket hvis viften fortsatt wobbles. Med mange fans kan du forsiktig bøye senter metall bladholderen til bladene linje opp i samme vinkel. Roter for hånd med kraften av i øyehøyde sjekke.

•Klemme en våren lastet klær pinne på en av knivene og se hvis det slutter å riste. Prøv klær pin på hver av ulike bladene. Hvis du ser at man reduserer det, prøve å gradvis påføre fan vekter eller bare tape et økende antall mynter til baksiden av din blader å utjevne vekter.