Hvor å fastsette en trådløs ringeklokke

December 16

Hvor å fastsette en trådløs ringeklokke

Trådløse enheter, for eksempel trådløst doorbells, gjør livet til gjør-det-yourselfer mye enklere. Med ingen ledninger å koble, er installasjon en brisen. Imidlertid bare fordi trådløse enheter er enkle å installere og bruke betyr ikke at de er 100 prosent gratis fra sporadisk problemet. Å vite hvordan du feilsøker en trådløs ringeklokke når det begynner å handle på vil hjelpe deg å forlenge levetiden til kjøpet og unngå å erstatte den for tidlig.

Instruksjoner

•Åpne opp dekselet på både trådløs ringeklokke knappen enheten og ringeklokken. Avhengig av modellen, må du fjerne en liten skrue eller to å gjøre dette, eller dekselet kan bli pried av med en skrutrekker.

•Bytt batteriene i hver enhet med et friskt sett. Hvis det trådløse doorbell jobbet tidligere, så er batterier vanligvis årsaken til en som ikke fungerer nå.

•Kontroller indikatoren frekvens på både knappen og ringeklokken. De bør begge være satt til nøyaktig samme frekvens. Frekvensen er satt av en rekke jumpers, vanligvis plassert i nærheten av batteriet. Hvis det er en forskjell mellom de to enhetene, Flytt jumpers på én slik at begge angis identiske. Bruke nål nebbtangen vil gjøre det lettere å endre innstillingen genser. Sette deksler tilbake på og teste det trådløse doorbell. Hvis det fortsatt ikke fungerer, Fortsett til neste trinn.

•Fjern trådløs ringeklokke klokkespill fra veggen og prøve å plassere den på et sted som er nærmere knappen døra. Hvis det trådløse doorbell klokkespill fungerer når den fjernes fra veggen, kan det være fordi det var sikret til metall pigger. Metall pigger kan forstyrre overført signalet. Dette kan rettes ved å installere tre mellomlegg mellom ringeklokken og metall pigger.

•Påse at din doorbell klokkespill er installert høyere opp på veggen. Hvis du har et betonggulv og ringeklokken er installert for nær gulvet, svekkes overført signalet. Plasser din klokkespill på ulike områder på veggen for å sikre at det mottar en signalkvalitet hver gang du trykker på døra.

Tips og advarsler

  • Noen ganger kan trådløst doorbells være følsomme for andre nærliggende trådløse enheter hvis de er satt til lignende frekvenser. Hvis du finner din ringeklokka chiming da ingen er å trykke på knappen, må du endre frekvensen på både ringeklokken og på døra å eliminere forstyrrelser.