Hvor å fastsette en Toalett Tank

November 28

En utslitt pakningen er en av hovedårsakene til toalett tank funksjonsfeil. Den viktigste symptomet av en slitt pakningen er vann lekker fra mellom tank og undersiden av toalettet. Pakningen angir i hullet i bunnen av toalettet og passer tank på toppen. Maskinvare og hjem forbedring butikker selger nye pakninger for ca $5, ifølge 2010 priser. Tank lokket må fjernes for å installere den.

Instruksjoner

•Shut av vannforsyningen linje på toalettet ved å slå av ved foten av toalettet helt til klokken. Fjerne linjen fra bunnen av tanken ved å skru ut den fra ventilen flush med et par av slip-joint tang.

•Fjern tanken lokk og sette det ut av veien. Skylle toalettet for å fjerne det meste av vannet. Nyt resten av vannet fra tanken med en svamp.

•Locate hodene på to bolter i tanken. Merke sporene i bolt hodene. Sett en stor flatskjerm-skrutrekker inn ett spor samtidig mens du holder mutteren under base med en slip-joint tang. Slå skrutrekkeren mot klokken for å løsne mutteren før du kan fjerne den manuelt.

•Trekk tanken av base og legge den på ryggen på en flat overflate. Fjern gamle pakning fra hullet i bunnen av toalettet.

•Sett den nye pakningen i hullet og erstatt tanken. Kontroller at tanken bolter falle i sine hull i bunnen. Skru nøtter på sikre tanken. Ombytte lokket. Knytte vannforsyningen linje til flush ventilen og slå på vannforsyning ventilen mot klokken.