Hvor å fastsette en toalett Flushing stang som ikke vil gå ned

May 11

Hvor å fastsette en toalett Flushing stang som ikke vil gå ned

Rødme stang eller løfte stanga i ventil toaletter er koblet til flush spaken på den ene enden og toalett flapper på den andre enden. Rødme stang som ikke returnerer til normal posisjon etter tømming er fullført skyldes mest sannsynlig en løs flush spaken forsamling.

Instruksjoner

Stram spaken montering

Slå av vannet ventilen til toalett tank. Trykke ned flush spaken til tanken har tømt.

•Ta lokket av toalett tank. Finne låsemutteren flush spaken. Dette mutter er armen til flush spaken mot innsiden av toalett tank. Drei mutteren fra høyre til venstre hånd. Ikke stram. Du kan sprekk porselen toalett tank.

•Kontroller deler av samlingen flush lever slik de ikke bøyd, vridd eller brutt. Hvis alt er i orden, åpne vann utkobling ventilen og test på toalettet operasjon. Hvis den er skadet eller korrodert, erstatte den med en ny samling.

Erstatte samlingen Flush

Slå av vannet ventilen til toalett tank. Trykke ned flush spaken til tanken har tømt. Ta av lokket toalett tank. Fjern flapper kjeden fra rødme stangen. Fjern låsemutteren flush spaken fra den gamle håndtaket ved å dreie den til venstre. Fjerne samlingen flush spaken fra tanken.

•Measure lengden på gamle rødme stangen og overføre som måling til nye rødme stangen. Trimme nye stangen til dette målet med en baufil. Fjern låsemutteren fra et nytt håndtak ved å vri det mot venstre til den glir av.

•La nye spaken samlingen gjennom tank hullet til håndtaket er stramt mot tanken. Plassere låsemutteren på rødme stangen med den flate siden vendt håndtaket. Skyv låsemutteren over spaken armen og dreier mutteren mot høyre for å stramme. Ikke stram.

Koble flapper kjeden å rødme stangen med hullet der flapper til sete helt i flush ventilen.

•Reopen vann utkobling ventilen til toalett tank. La tanken å fylle. Vannklosett å teste om samlingen er riktig installert. Juster flapper kjeden som nødvendig.