Hvor å fastsette en tett Klesvask avløp

May 8

Vannet fra vaskemaskiner, må når de avløp, gå et sted. Oftest i vaskerom, er vaskemaskinen satt opp slik at denne avløpsvann flyter ned et avløp i gulvet. Disse gulvavløp kan deretter bli sikkerhetskopiert hvis ikke tømmes fra tid til annen. Lo og annet Klesvask rusk kan bygge opp, forårsaker din Klesvask rom drenerer til overflyt. Det er mulig å rense avløpet selv uten å kalle ekstra avløp hjelp, hvis du ønsker.

Instruksjoner

•Head til en maskinvare- eller verktøyet rental lagre og leie en elektrisk kraft kvernen. Husk å leie en skrue med en tilstrekkelig mengde kabel slik at den kan nå uansett tette det er. Femti fot er anbefalt minimum lengde.

•Still din auger opp ved siden av avløpet og koble den til. Angi kvernen motoren slik at det vil spinne klokken når aktivert.

•Gå vaskemaskinen din ut av veien, om nødvendig. Ta din avløp sil dekselet. Ta din fastnøkkel og ta ut rent ut pluggen, som ligger på siden av avløpet. Noen avløp er ikke utstyrt med en rent ut plugg, men som betyr kvernen kabelen må gå gjennom avløp fellen ikke rett inn i røret.

•Snake et par feet kvernen kabel i avløpet. Aktivere kvernen. Stikk kabelen gjennom røret sakte til du føler at du ikke presse den lenger. Deaktivere kvernen, deretter bytte motor rotasjonen til mot klokken. Slå kvernen igjen og dra kabelen ut et par feet. Stoppe, snu kvernen av igjen og gå tilbake til klokken. Kvernen på igjen, så Stikk kabelen ytterligere. Gjenta dette til tresko er brutt.

•Vri kvernen av og trekke kabelen sikkerhetskopiere. Flush avløpet med varmt vann noen ganger slik at tresko ikke betale tilbake på plass igjen.