Hvor å fastsette en tett fryser Defrost avløp systemet

December 20

Hvor å fastsette en tett fryser Defrost avløp systemet

Fryser defrost avløp systemet fjerner overflødig vann og fuktighet fra fryseren hver gang det defrosts. Uten denne mekanismen ville ekstra vann fryse opp, skaper en iglo effekt i fryseren. I det lange løp, dette er ikke bra for fryseren eller lagringsplassen tilgjengelig fryser. Hvis buildup skjer, er det sannsynligvis fordi du har en tett fryser defrost avløp systemet som ville avløpsrenne effektivt igjen tresko du fjerne tresko.

Instruksjoner

•Trekk kjøleskapet og trekk den 2 eller 3 fot fra veggen. Ta alle dine frossen mat ut av fryseren og lagre dem i en kjøligere mens du rense avløpsrør.

•Finn fryseren Tin tappe rør på baksiden av kjøleskapet. Modeller med fryseren øverst har normalt avløpsrør under frukt og grønnsaker skuffer på baksiden av apparatet og side-ved-side-modeller har røret ligger nederst i fryseren delen. Se brukerhåndboken for kjøleskapet for å være sikker.

•Smelte synlige isen på innsiden eller utenfor røret med hårføner satt til "Lav" innstilling. Hold de tørketrommel 12 inches vekk fra overflaten til du smelte alle synlige isen. Tørr bak overflaten og avløp rør med en ren klut.

•Mix 1/2 kopp blekemiddel og 1/2 kopp varmt vann i en bolle. Trekke noen av den bleike løsningen til en kalkun baster. Sprute varm blekemiddel blandingen i avløpsrør å smelte bort noen ytterligere tresko og ren røret samtidig.

•Tøm drypp kokekaret vann fjernet etter unclogging avløp systemet. Nøye trekke avløp pan ut fra bunnen av kjøleskapet og hell vannet. Tørk overflaten med en ren klut og erstatte den under kjøleskapet.

Tips og advarsler

  • Bruke leftover blekemiddel vann for å rengjøre og desinfisere innsiden av fryseren. Hell et par spiseskjeer med den bleike løsningen ned drenering hullene i fryseren for å rense hele passasjen.
  • Fryser full av isen biter kjører ikke så effektivt som en uten. Sjekk avløp systemet ved første tegn av tette.