Hvor å fastsette en tett dusj med Lime innskudd

October 30

Lime innskudd i dusjen er fra mineraler i hardt vann. Over tid kan forekomstene blokkere hullene i showerhead og redusere vannstrømmen. Det er ikke nødvendig å ansette en rørlegger å løse problemet. Du kan rense showerhead med et produkt som du kanskje allerede har på kjøkkenet.

Instruksjoner

•Fyll en bolle med hvit eddik. Skru showerhead og plassere den i bollen. Kontroller at showerhead er helt dekket i væsken. La showerhead suge i eddik over natten.

•Fjern showerhead fra bollen og kratt av løsnet kalk innskudd. Du kan bruke en vanlig skrubbe børste eller en tannbørste. Bruk en tannpirker for å fjerne noen lime innskudd i hullene. Skyll showerhead med rent vann. Tørk den tørr med et terry håndkle eller la det lufttørke.

•Soak showerhead i en plastpose fylt med eddik hvis det ikke er mulig å løsne den. Posen bør være store nok til å dekke showerhead helt. Dra posen over showerhead slik det er neddykket i eddik. Bruk en gummi band for å sikre toppkantene slik området over showerhead. Følg prosessen i trinn 3 for å fjerne innskudd og rense showerhead.