Hvor å fastsette en taket Isdammen

November 30

Hvor å fastsette en taket Isdammen

Snø, snø og mer snø. Temperaturen svinger opp og ned. snøen smelter, deretter fryser og mer snø hauger på taket ditt. Mens de resulterende istappene kan være pen å se på, alt som is og snø langs er perimeteren til taket edge et problem venter på å skje. Vann fra smeltende snø og is blir demmet bak den lave veggen av is, tvinge sin vei opp og under helvetesild. Fordi smeltevannet har noen hvor andre for å gå, det drypper gjennom taket, skade tørr mur, tre og isolasjon og skape en potensielt kostbare problemet. Aldri frykt - en billig effektiv hastig-fix er for hånden, og det hele starter med et par strømpebukse.

Instruksjoner

Kjøp eller låne et par strømpebukse, eller bruke et par av dine egne, og kuttet en av bena på om kneet med saks. Plass store-hullet trakten til delen klipp strømpebukse.

•Åpne posen av veisalt isen smelter, og helle forsiktig i trakten. Ikke erstatte rock salt til isen smelte, som rock salt vil misfarges og muligens skade tak shingles. Du må skifte strømpene som den fylles. Når du oppnå en loggstørrelse, isen smelter-fylt strømpe, sikkert tie av cut slutten. Distribuere og skifte isen smelte hele strømpene. Det vil føle noe som håndterer en livløs boa constrictor.

•Bruk enten en stige for å plassere fylt strømpe på isen demningen området ytterst på taket ditt, eller sted og manøvrere fylt strømpe på taket kanten med en lang stang eller tak rake. Hvis bruker en stige, vær sikker på bena er sikre og plasserer den på en nonicy overflate. Det er best å ha en kompis til å hjelpe jevn stigen og hånd opp på fylt strømpe, som kan være ganske tung og ungainly å håndtere mens klatring trinnene.

•Plasser fylt strømpe loddrett på taket over isen dam problemområdet (se figur 2). Som isen smelte begynner å arbeide, smelte en kanal former i isen, slik at den fanget vann å kjøre ned og av taket.

•Denne er en effektiv hastig-fastsette for en Isdammen som allerede er på plass. Hvis området får mer snø etterpå, og du står overfor det samme problemet, du har å fylle strømpene med isen smelte (eller mer sannsynlig bruk andre etappe av strømpebukse for å lage en ny ice-smelte strømpe) og gjenta trinn 3 og 4. De brukte strømpe blir haltende med fuktighet, og isen smelte inne vil har smeltet sammen med sta isen.