Hvor å fastsette en stukkatur tak

October 9

Hvor å fastsette en stukkatur tak

Enten du arbeider med flekker eller alvorlig skade en stukkatur tak, kan får tekstur å matche være komplisert. Imidlertid finnes det et par teknikker du kan bruke til å kontrollere at reparerte taket ser så god som ny, og du vil ikke kunne fortelle hvor reparasjon fant sted.

Instruksjoner

Fikse en stukkatur tak

•Start ved å bestemme hvor dårlig taket er skadet. Hvis det er en sak av misfarging, kan du bare stucco over stedet. Men hvis det er alvorlig vannskade, eller du har et hull i taket, trenger du å kutte den delen ut og erstatte den.

•BEGIN ved å slå av strøm til hjemmet med viktigste strømbryteren. Dette reduserer sjansen for elektriske hvis det er noen elektriske linjer i taket.

•Løft stige eller stillas direkte under det berørte området og undersøke det nøye. Bruke taket kniv, kuttet bort delen som må fjernes. Holde området så liten som mulig å forenkle reparasjon.

•Ta din gips sammensatte og spre den over området. Det er best å starte med et tynt lag og bygge på toppen av det, snarere enn slapping på mye sammensatte samtidig. La dem tørke mellom strøk til du har nådd det samme nivået av tykkelse som den opprinnelige stukkatur tak. Vent til gips sammensatte er helt tørt før du fortsetter.

•Practice med din stukk sprøyta utenfor hjemmet ditt hvis du har aldri sprayet stukk før. Det tar en lett berøring og det er best å øve på et område som ikke vil tillate permanent skade. Spray lett frem og tilbake til du har nådd ønsket tykkelse og tekstur.

•Spray over gips sammensatte, replikere teknikken du bare brukes med praksis styret. Igjen, er det best å være veldig sparing med stukk og legge til flere strøk før den matcher omegn. Tillate stukk tørke helt.

•Paint området som du nylig har stuccoed om nødvendig. Dette taket tekstur vil absorbere maling annerledes enn en vegg, men fortsatt må du bruke en lett hånd og legge til flere strøk for å sikre en perfekt match.