Hvor å fastsette en stukk lapp

March 9

Hvor å fastsette en stukk lapp

Stukk er en billig og enkel å installere måte å legge til strukturerte overflater i et hjem. Materialet beskytter den interne struktur rammen av elementer og bidrar til å gjøre huset mer brannhemmende på utsiden. Men kan stukk tørke ut og sprekk over tid forårsaker mindre hårlokker å falle av hønsenetting laget under. Når dette skjer, patch hullet så skaden ikke spres videre.

Instruksjoner

•Rengjør den gamle, sprakk stukk ut med hånden pensel. Fjerne eventuelle små, løse deler som kan forstyrre vedheft av oppdateringen. Pensle eventuelle gjenværende støv og biter av området.

•Kuleis ut en sizable mengden av stukk oppdateringen fra beholderen produkt, bruke maling skraper. Trykk materialet på plass på veggen med skrapen. Tørk av overflødig og legge den tilbake i produktet bøtte. Dekk hele stukk hullet med lapp blanding, fungerer det til de gjenværende god stukk.

• Vent en dag for stukk lappen å helbrede, og forherde. Undersøke oppdateringen etter den har tørket og bruke ekstra lapp materiale om nødvendig. Igjen, la det materielle harden og kur for en dag om mer ble lagt.

•Paint over oppdateringen en uke senere for å matche fargen på oppdateringen til resten av stukk veggen.

Tips og advarsler

  • En liten stukk lapp kan gjøres i ca 20-30 minutter, selv om du har veldig liten erfaring. Les stukk mix emballasje instruksjoner og følg dem nøye.
  • Vær alltid forsiktig når du arbeider på en stige, spesielt på en høyde. Har en partner holde bunnen av stigen stabile når du går over 10 fot og arbeider med hendene.