Hvor å fastsette en strippet dusj knute

February 11

Hvor å fastsette en strippet dusj knute

En rekke splines eller liten teethlike tannhjul på baksiden av dusj knotten integrere med en annen serie på kranens ventilen stammen. Når du slår på bryteren, kontakte sin rier på ventilen stammen, øke eller redusere strømmen av vann gjennom kranen. Hvis dusj knotten spinner uselessly, rier korrodert eller strippet på knotten, ventilen stammen eller begge.

Instruksjoner

•Shut av vannet i huset ved å slå den viktigste vann ventilen til lukket posisjon. Slå på en tappekran ligger på et lavere nivå enn dusj, slippe noen leftover vanntrykket i rørene.

•Locate og fjern festeskruen som holder knotten på samlingen tappekran. På noen kraner er skruen plassert under en hvelvet cap på knotten, mens på andre kraner skruen sitter i et lite hull på siden av knotten.

•Trekk knotten mot deg fjerne den fra kranen. Klemme og håndtere avtrekker verktøy til knotten hvis du ikke fjerne den for hånd, med urviserne verktøyets innlegg til knotten kommer gratis.

•Examine rier på innsiden av dusj knotten, leter etter skade eller korrosjon. Se over rier på slutten av dusjen ventilen stammen for skade eller korrosjon også. Hvis ventilen stammen må byttes, slå den mot klokken med en skiftenøkkel før den kommer ut av røret.

•Sett kranen sammen med nye ventilen stammen eller knapp ved å reversere trinnene for å demontere kranen. Gjenopprette vannet i huset ved langsomt å slå hovedkranen til åpen posisjon.